RUBEN HILLEWAERE

ALGEMENE ELEKTRICITEIT

Ontwerp en plaatsing van elektrische installaties

Ruben Hillewaere BVBA verzorgt de algemene elektriciteit van uw renovatie- of nieuwbouwproject. Wij leveren service en advies op maat van uw project en zorgen voor de correcte plaatsing van uw elektrische installatie.

Onder elektrische installaties verstaan we het geheel aan elektrische toepassingen (apparaten, aansluitingen, verbindingen…) die aanwezig zijn in een gebouw.

De elektrische installatie omvat de meterkast en alle buizen, kabels, leidingen, armaturen, schakelaars en contactdozen die daarop aangesloten zijn. Ook alle inrichtingen die nodig zijn om die apparaten te voorzien van stroom, vallen onder de elektrische installatie.

 Algemene elektriciteit conform de wettelijke eisen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle werken worden uitgevoerd volgens strikte veiligheidsnormen en regulering. Het is onze prioriteit bij elk van onze projecten ervoor te zorgen dat alle elektrische installaties die wij uitvoeren volledig conform deze normen gebeuren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een constante werking en lange levensduur garanderen. Uiteraard ontvangt u na de installatie gedetailleerde schema’s van de installatie. Zo kunt u niet alleen genieten van ons vakwerk, maar geniet u ook een blanco elektrische keuring achteraf. 

Algemene Elektriciteit | Ruben Hillewaere

Realisaties

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of