Domotica

Wat is domotica?

Het is een synoniem voor huisautomatisering. Door alle technische zaken in huis met elkaar in verbinding te stellen, kunt u uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Met een gebouwbeheersysteem kunt u zowel verlichting, verwarming en videofonie, als inbraak- of brandbeveiliging, zonnewering en bewaking controleren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen Domotica

Aan de hand van automatisering kunt u uw hele huis afstemmen op uw wensen. Automatische sfeerverlichting of voorgeprogrammeerde zonnewering, alles is mogelijk! Dit brengt heel wat voordelen met zich mee.

Domotica verhoogt het comfort

Automatisering maakt uw leven een pak gemakkelijker. Zo kunt u bijvoorbeeld met één instelling meteen tv, verlichting en verwarming op elkaar afstemmen. U kunt ook op afstand alles beheren.

Domotica verhoogt de veiligheid

Het ingenieus systeem draagt ook bij tot de veiligheid in en rond het huis. Zo kunt u beveiligingscamera’s integreren, gas- en watersensoren installeren en zelf aanwezigheidssimulatie activeren om inbrekers te weren.

Domotica helpt u om energie te besparen

Aan de hand van automatische aan-uit-programma’s en bewegingssensors kunt u besparen op energiekosten.

Domotica maakt uw huis ook bewoonbaar op oudere leeftijd

U kunt uw woning uw hele leven bewonen, ook wanneer u ouder wordt en misschien minder mobiel. Dankzij de automatische uitschakeling van gas of de installatie van een paniekknop, kunt u in alle rust in uw huis blijven vertoeven.

Realisaties

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of