Algemene elektriciteit

Als je op zoek bent naar betrouwbare en professionele diensten op het gebied van algemene elektriciteit, dan is Ruben Hillewaere de juiste keuze voor al jouw elektrische installatiebehoeften. Met onze uitgebreide ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel residentiële als commerciële projecten. Wij beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van algemene elektriciteit en bieden een breed scala aan diensten die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Ontdek onze diensten

  • Elektrische installaties: Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen voor residentiële en commerciële gebouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovaties of uitbreidingen, wij zorgen voor veilige en efficiënte elektrische installaties.
  • Verlichting: Het juiste verlichtingsontwerp kan een significant verschil maken in de sfeer en functionaliteit van een ruimte. Wij helpen bij het kiezen en installeren van de juiste verlichtingssystemen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en smaak.
  • Domotica: Verder zijn wij ook gespecialiseerd in domotica-oplossingen die je woning of bedrijf slimmer en energie-efficiënter maken. Met domotica kan je verschillende functies en apparaten in je woning op afstand bedienen en automatiseren voor meer comfort en gemak.
  • Herstellingen en onderhoud: Naast installaties bieden wij ook herstellingen en onderhoudsdiensten aan. We kunnen defecte bedradingen, schakelaars, stopcontacten en andere elektrische componenten herstellen of vervangen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ruben Hillewaere onderscheidt zich door zijn focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hier zijn een paar redenen waarom je voor ons zou kiezen:

  • Ervaring en expertise: Met onze jarenlange ervaring in de sector hebben we de uitgebreide kennis en expertise opgebouwd op het gebied van algemene elektriciteit. We blijven ook op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de branche.
  • Kwaliteitsmaterialen: Bovendien maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en componenten om ervoor te zorgen dat de elektrische installaties duurzaam en veilig zijn.
  • Klantgerichte aanpak: Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw verwachtingen.
  • Betrouwbaarheid en stiptheid: Wij streven naar betrouwbaarheid en stiptheid bij het uitvoeren van onze diensten en zorgen ervoor dat projecten op tijd voltooid worden en dat afspraken worden nageleefd.

Wij zijn gevestigd in Roeselare maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Interesse? Neem contact met ons op en samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Residentieel Service-Technieker | Vacature service technieker | Vacature technieker | Technische vacature

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of