Elektricien Roeselare

Ruben Hillewaere, uw betrouwbare elektricien in Roeselare

Op zoek naar een elektricien in Roeselare, voor alle elektriciteitswerken in uw huis of bedrijfsgebouw? We introduceren u graag in de mogelijkheden die we bij Ruben Hillewaere te bieden hebben.

 

Uitgebreide service als elektricien in Roeselare

De voorbije jaren is ons team sterk gegroeid, waardoor we over verschillende experts beschikken. Zo werken wij voor particulieren en bedrijven, net zoals we totaalprojecten met domotica, verlichting, parlofonie en videobewaking probleemloos voor onze rekening nemen.

  • Algemene elektriciteit. Wij laten niets aan het toeval over bij uw elektrische installatie tijdens een nieuwbouw- of renovatieproject. Zo zorgen we voor een feilloze installatie van de meterkast en alle bijhorende buizen, kabels, leidingen, armaturen, schakelaars en contactdozen. Het spreekt voor zich dat de installaties steeds conform de actuele veiligheidsnormen worden uitgevoerd en dat u ook vooraf al beroep kunt doen op ons deskundig advies. Als laatste stap volgt de keuring van de volledige installatie en ook hiervoor kunt u op ons rekenen.
  • Domotica. Als elektricien in Roeselare beperken we ons niet tot de algemene elektriciteitswerken, maar maken we uw leven ook comfortabeler met domotica op maat. Heel wat zaken kunnen hierin geïntegreerd worden, zoals bijvoorbeeld de verlichting, verwarming, videofonie, inbraak- en brandbeveiliging, zonnewering, bewaking … Méér comfort, méér veiligheid en energiebesparend.
  • Verlichting. Wie een beroep doet op ons team voor de verlichting in huis of in een bedrijfsgebouw, mag rekenen op een uitgekiend lichtplan. Zo kunnen we overal de juiste sfeer gaan bepalen, door te werken met directe en indirecte verlichting, maar ook accenten en decoratieve verlichting. Een lichtplan kan voor één afzonderlijke ruimte opgemaakt worden, maar uiteraard ook voor een volledig gebouw.

 

Waarom kiezen voor ons als elektricien in Roeselare?

Bij Ruben Hilleware beschikken we over een ruim team met vakmannen, die al uw elektriciteitswerken tot een goed einde kunnen brengen. Dit zowel voor particuliere als industriële toepassingen. Ons werk als elektricien in Roeselare leverde ons zelfs een nominatie voor Trends Gazellen op. Een mooie waardering die we koesteren en die ons motiveert om dezelfde klantgerichte service te blijven leveren.

Onze uitvalsbasis is gelegen in de Gitsbergstraat, maar uiteraard kan je in heel Roeselare op een even vlotte service rekenen. Meer nog, wij zijn in heel West- en Oost-Vlaanderen actief.  

Samenwerken met een betrouwbare elektricien in Roeselare?
Aarzel dan niet om contact te nemen met ons team.

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of