Elektriciteitswerken renovatiewoning en nieuwbouw

Bent u op zoek naar een partner voor elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of renovatiewoning? Ruben Hillewaere zorgt met zijn dynamisch team voor een goed werkende en vooral veilige elektriciteitsinstallatie. Stelt u zich eens voor: u wilt ’s avonds na een lange werkdag uitgestrekt in de zetel liggen en naar tv kijken. Of u bent eerder een lezer en wilt aan een nieuw boek beginnen en u wilt daarvoor uw leeslamp gebruiken. Zowel om tv te kunnen kijken als om de leeslamp te laten branden, hebt u elektriciteit nodig. Met een jarenlange ervaring is Ruben Hillewaere dé partner voor al uw elektriciteitswerken bij een nieuwbouw én bij een renovatiewoning.

Elektriciteitswerken nieuwbouw

Zoals dat gaat bij een nieuwbouw, beginnen we vanaf nul. Er liggen nog geen kabels, er is nog geen centrale zekeringskast, nog geen verlichting, nog geen stopcontacten … met andere woorden: er is nog niets. Onze elektriciteitswerken voor uw nieuwbouw brengen daar graag verandering in. We werken uw elektrische schema’s uit met oog voor veiligheid en precisie.

Ons team legt alle elektrische kabels, zowel binnen als buiten. Eenmaal die kabels er liggen, kunnen de stopcontacten, schakelaars en verlichting geplaatst worden. Daarna wordt alles aangesloten op een overzichtelijke en veilige zekeringskast. Na de aansluiting volgt nog een laatste stap: de keuring. Ook daarvoor kunt u rekenen op onze elektriciteitswerken in uw renovatiewoning of nieuwbouw. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw volledige elektrische installatie voldoet aan alle normen.

Elektriciteitswerken renovatiewoning

Bij een renovatie is er al een elektrische installatie aanwezig. Voordat we aan de elektriciteitswerken beginnen, doen we eerst een grondige analyse van uw installatie. We bekijken wat goed is en zoeken naar zaken die verbeterd kunnen worden. In sommige gevallen loont het de moeite om de volledige elektriciteitsinstallatie opnieuw aan te leggen. Dat gebeurt vaak in combinatie met een complete verbouwing van uw woning.

Als we elektriciteitswerken uitvoeren aan uw renovatiewoning, werken we op een manier die de authenticiteit van uw woning garandeert. Ook voor een volledige upgrade – denk maar aan domotica – staan we voor u klaar. We sluiten uw volledig elektriciteitsnetwerk aan op een veilige en overzichtelijke zekeringskast. Nadat de we klaar zijn met de werken, voeren we een keuring uit die u de garantie geeft dat uw woning voldoet aan alle wettelijke normen.

Wilt u elektriciteitswerken aan uw nieuwbouw of renovatiewoning laten uitvoeren?
Neem dan zeker contact op met Ruben Hillewaere bvba op 051 62 90 21.

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of