Aansluiting en keuring elektriciteit

 

Nieuwbouw aan het zetten of plannen om te renoveren? Waar u ook mee bezig bent, een  elektriciteitsspecialist is altijd welkom. Zowel bij een nieuwbouw als bij renovatiewerken is een veilige en perfecte elektriciteitsinstallatie een must. U kan hierop dus zeker niet besparen. Elektriciteit is namelijk de motor van uw woning en zonder kunt u niet veel doen. Daarom is een elektriciteitsinstallatie, die tiptop in orde is, van essentieel belang.

Aansluiting van elektriciteit

Bij een aansluiting van een geheel nieuw elektriciteitsnetwerk of bij het aanpassen van een bestaand netwerk, komen er enkele zaken bij kijken die u als particulier over het hoofd kan zien. Een elektrische installatie draait niet alleen rond de meterkast en de juiste kabels leggen. Een ervaren elektricien weet dat bij een nieuwe installatie of bij het aanpassen van een bestaande ook moet worden gekeken naar de behuizing van de kabels, de leidingen en armaturen maar ook naar de schakelaars en contactdozen. Daarnaast test een ervaren elektricien ook of de installatie effectief stroom geeft op de juiste plaats.

Wenst u een nieuw elektriciteitsnetwerk in uw oude woning, dan moet er eerst gekeken worden hoe oud het bestaande netwerk is. Dateert de elektriciteitsinstallatie van voor oktober 1981, dan heeft u een keuringsverslag nodig.

Keuring van elektriciteitsinstallatie

Na het aansluiten van uw nieuw of aangepast elektriciteitsnetwerk, moet dat natuurlijk worden gekeurd. Voor het aansluiten van elektriciteit bestaan er talloze regels om uw veiligheid te verzekeren. Bij iedere ingebruikstelling, wijziging, verzwaring of uitbreiding moeten de veiligheidsnormen strikt gehanteerd worden om nadien te worden gecontroleerd. Na de eerste keuring moet u de elektriciteitsinstallatie om de 25 jaar opnieuw laten keuren.  Als uw nieuw of bestaand elektriciteitsnetwerk wordt afgekeurd, moet die installatie in orde worden gebracht vooraleer die opnieuw kan worden gekeurd.

Ruben Hillewaere, algemene elektriciteit

Bij Ruben Hillewaere kunt u terecht voor zowel de aansluiting als de keuring van uw elektriciteit. Wij bevinden ons in Roeselare, maar zijn actief in heel West-Vlaanderen. Wat voor project u ook voor ogen hebt, wij kunnen u helpen. Bij ons staat de correcte plaatsing van uw elektriciteitsinstallatie voorop. Bovendien verzorgen wij ook de keuring na het installeren. Aangezien wij zelf instaan voor het aansluiten van uw elektriciteit, weten wij als de beste waar er mogelijk problemen kunnen opduiken tijdens een keuring. Daarom gaan wij alles nog eens extra controleren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij garanderen namelijk dat alle elektrische installaties volledig voldoen aan de veiligheidsnormen.

Heeft u een betrouwbare elektricien nodig? Neem contact met ons op en samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of