Verlichting in winkels en nieuwbouwwoningen

Verlichting in winkels en nieuwbouwwoningen

Verlichting kan een ruimte maken of breken. De juiste verlichting in winkels en nieuwbouwwoningen is dan ook van groot belang. Hier moet zeker voldoende aandacht aan besteed worden.

Om u alvast wat op weg te helpen, vindt u hierbij drie belangrijke elementen waarop u moet letten voor de belichting in winkels of nieuwbouwwoningen:

  • Kleur van het licht: Er zijn flink wat verschillende mogelijkheden in kleur van licht. Vooral de warmte van de kleur speelt hierbij een rol. Wilt u bijvoorbeeld een sfeervolle uitstraling creëren? Of heeft vooral duidelijke zichtbaarheid de prioriteit? Wat wilt u benadrukken? Uiteindelijk kunt u met de kleur van het licht echt de sfeer in een ruimte sturen.
  • Mate van onderhoudsvriendelijkheid: U bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een optie die zo min mogelijk onderhoud vergt. Dit betekent dat u dan al snel op een optie als LED-verlichting komt. Sta voor de verlichting in winkels of de belichting in nieuwbouwwoningen dan ook zeker even stil bij dit punt.
  • Zuinigheid: Ook op dit gebied springt de LED-lamp er uiteraard direct bovenuit. In het ideale scenario gaat uw verlichting natuurlijk zo lang mogelijk mee en is deze tegelijkertijd zeer zuinig. Bij LED verlichting komen deze eigenschappen perfect samen.

Samengevat kunnen we zeggen dat het bij belichting om het totaalplaatje gaat. Wanneer de kleur goed is, de verlichting onderhoudsvriendelijk is en bovendien ook nog eens volop zuinig is, dan heeft u waarschijnlijk de perfecte optie voor u.

Waarom kiezen voor verlichting door Ruben Hillewaere?

Bij Ruben Hillewaere zit u voor de verlichting in winkels of de verlichting in nieuwbouwwoningen bij helemaal goed:

  • Meer dan 10 jaar ervaring: Ervaring speelt in deze industrie een grote rol. Hoe meer ervaring er is, hoe beter men op de hoogte is van alles wat er inzake verlichting speelt. Ondertussen hebben wij al een groot aantal verschillende soorten belichting mogen verkopen en installeren.
  • Juiste kennis: Naast de kennis die we tijdens onze 10 jaar ervaring hebben opgedaan, proberen we ons ook dag in dag uit te blijven ontwikkelen. Nieuwe ideeën en technieken zorgen ervoor dat de producten van Ruben Hillewaere nog altijd elke dag beter worden.
  • Klantvriendelijkheid: Als u op zoek bent naar winkelverlichting of belichting voor uw nieuwbouwwoning, dan kunnen wij ons voorstellen dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Wilt u er meer over weten? Vraag dan nu een offerte aan via ons contactformulier.

 

Vakkenner algemene elektriciteit nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Contacteer ons

Ruben Hillewaere BVBA
Liebeekstraat 14
8800 Roeselare.

051 62 90 21
info@rubenhillewaere.be


    Proud member of